Wijnavonturen Deel 1: Monique Breuer

PERSWIJN #1 2020

Op jacht naar wijngeluk Deel 1

Van je (wijn)passie je beroep maken; wie droomt er niet van? Deze landgenoten deden het. De eerste avonturier in deze serie van vier: Monique Breuer. In 2011 krabbelde ze haar toekomstplan op een groot vel wit papier: in 2015 wil ik een Pinot Noir gemaakt hebben. Het was al zover in 2014 en inmiddels is haar plan aanzienlijk uitgebreid: zes Pinot Noirs van zes verschillende plekken in 2025.

‘Als ik vooraf had geweten wat ik nu weet, had ik op zijn minst wel wat dingen anders aangepakt,’ vertelt Monique Breuer aan haar Amersfoortse eettafel. ‘Ik zie van tevoren alleen nooit beren op de weg; dat is zowel een sterk als een zwak punt van me. De afgelopen vijf jaar zijn een enorme leerschool geweest en dat leren vind ik een van de mooiste aspecten aan dit leven. Soms denken mensen dat ik een luxeleventje heb, maar ze moesten eens weten…’ LEES HIER HET VOLLEDIGE ARTIKEL IN PERSWIJN #1 2020

Met David Nieuwoudt, Cederberg
Wijngaardwerk in de Ahrvallei

Schrijf je in voor de nieuwsbrief (en gegarandeerd verder niks!)

Recente berichten

Recente reacties

Archieven

Categorieën

Meta

Wees de eerste om te reageren

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *