Proeven en Slikken met Filemon Wesselink

WINELIFE#79 herfst 2022

Proeven en Slikken met Filemon Wesselink

Filemon Wesselink, al 20 jaar bekend van zijn prikkelende programma’s voor BNN (Try before you die, Spuiten en Slikken, Filemon op de Wallen en nog véél meer) publiceerde in 2009 een wijnboek. Ooit hoopt hij nog eens een tv-programma over wijn te maken. ‘Ik ben altijd bezig met de manier waarop informatie wordt overgedragen, meer dan met de info zelf. Als ik allemaal feitjes over een wijn aan moet horen, val ik bijna in slaap.’

We spreken bewust niet bij Filemon thuis af omdat het daar zelden rustig is, dus komt hij met de fiets naar Amsterdam-Centrum. Niet met een racefiets trouwens, ook al is hij een wielerfanaat. ‘Ja, ik volg inderdaad alles, maar ik rij niet zelf op zo’n ding. Toen ik er voor het eerst op zat, dacht ik: waarom eigenlijk? Ik vond het helemaal niet leuk. En levensgevaarlijk ook.’ Houdt hij dan niet van gevaarlijke dingen doen? […] LEES MEER

Schrijf je in voor de nieuwsbrief (en gegarandeerd verder niks!)

Recente berichten

Recente reacties

Archieven

Categorieën

Meta

Wees de eerste om te reageren

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *