Column | Het C-woord

Column Karin Leeuwenhoek WINELIFE#65 zomer 2020

Het C-woord

Op 8 maart kwam ik snipverkouden terug uit Noord-Italië, een week later kwam de koorts en terwijl ik dit schrijf heb ik mijn reuk en smaak nog steeds niet terug. Bah, dan is het leven een heel stuk minder leuk, ook al heb ik natuurlijk mazzel dat ik ‘jong en sterk’ ben. Het leven is er voor niemand deze dagen leuker op geworden: lege straten, angstige mensen, dreigende faillissementen, zieken, doden… Toen dé internationale vakbeurs ProWein in Düsseldorf werd afgeblazen, begon pas echt tot de wijnwereld door te dringen hoe groot de coronacrisis was…

LEES MEER

Schrijf je in voor de nieuwsbrief (en gegarandeerd verder niks!)

Recente berichten

Recente reacties

Archieven

Categorieën

Meta

Wees de eerste om te reageren

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.