Q&A met Uroš Valcl

WINELIFE#60 zomer 2019

De laatste druppel / Q&A met Uroš Valcl

Slowwwvenië

DEZE REUS VAN EEN BASKETBALLER KOOS VOOR EEN CARRIÈRE BIJ MAROF VINA. EN DAT IS GEEN SPORTCLUB, MAAR EEN BIJZONDER SLOVEENS WIJNHUIS…

UROŜ, HOE WERD JE ZO’N GOEDE WIJNMAKER? ‘Op mijn 19e zou ik in de eredivisie gaan spelen. We kregen een nieuwe coach, maar ik kreeg zo’n meningsverschil met hem dat ik besloot nooit meer te basketballen. Toen begon ik mijn moeder te helpen in de wijngaarden. Ik mocht van haar ook de wijn maken, dus 1999 werd meteen ook mijn eerste officiële oogstjaar.’ … LEES MEER….

Schrijf je in voor de nieuwsbrief (en gegarandeerd verder niks!)

Recente berichten

Recente reacties

Archieven

Categorieën

Meta

Wees de eerste om te reageren

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.