Sherry, my dear

Guest Bloggers BadgesDe officiële Nederlandse website van Sherry.org Vinos de Jerez is deze week live gegaan. Hierop is mijn Vinoblogie-artikel Meesterlijke Sherry en Manzanilla te vinden en verder alles wat je wilt weten over deze veelzijdige toverdrank waarvan mijn hart sneller gaat kloppen.

Regelmatig zal ik als gastblogger voor Sherry.org een bijdrage verzorgen waarmee ik sherryliefhebbers en sherry-prospects hoop te inspireren en enthousiasmeren op het gebied van deze veelzijdige en authentieke drank die mij zo dierbaar is en waar je mij ’s nachts voor mag wakker maken!

De Nederlandstalige website van Sherry.org Vinos de Jerez besteedt extra veel aandacht aan de gastronomische kant van sherry. Sherry is culinair multi-inzetbaar; bij elke spijs – van spicy Aziatisch tot schelpdieren en van vega tot chocola – is een perfect passende sherrywijn te vinden die zowel wijn als spijs in de combinatie boven zichzelf uittilt. Bij complexe of lastig te combineren gerechten biedt sherry altijd uitkomst. I love it.

Check bijvoorbeeld deze overzichtelijke lijst met sherry-spijs-combinaties of de sherry&tapa-manual. Have a nice sherry week, en vergeet de International Sherry Week niet van 2-8 november, met allemaal leuke evenementen.

Op de Engelstalige website van Sherry.org staat ook nog een interview (Sherry Session) met mij over mijn geliefde, je raadt het al, sherry.

image[7]El Maestro Sierra flor

Schrijf je in voor de nieuwsbrief (en gegarandeerd verder niks!)

Recente berichten

Recente reacties

Archieven

Categorieën

Meta

Wees de eerste om te reageren

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.