Column | Vinorgië Deel 2

Column Karin Leeuwenhoek WINELIFE#77 zomer 2022

Vinorgië Deel 2

Terwijl ik mijn vorige column schreef, over de aantrekkingskracht die Georgië op mij had, checkte ik spontaan even of het ook een wintersportbestemming was. En ja hoor: het Georgische bergdorp Gudauri profileerde zich zo ongeveer als het hoogste én goedkoopste skioord van ‘Europa’. Ook al bleek dit de locatie van het beroemde op-hol-geslagen-skilift-filmpje uit 2018, mijn man en ik dachten: let’s go! En zo togen we eind februari naar Georgië in plaats van naar ons favoriete hotel in de Italiaanse Dolomieten. Wie had kunnen denken dat ik al zo snel in dit woest aantrekkelijke wijnland zou komen… LEES MEER

Schrijf je in voor de nieuwsbrief (en gegarandeerd verder niks!)

Recente berichten

Recente reacties

Archieven

Categorieën

Meta

Wees de eerste om te reageren

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.