Smullen van mineralen

Artikel Karin Leeuwenhoek op Wijn.nl

Smullen van mineralen

Als kind was ik al wild van de geur en smaak van noten en karamel in de sherry van mijn moeder. Zo’n rijke smaak, in zo’n klein nipje! Ik weet nog dat ik in die tijd ongeveer alle damesparfums kon herkennen; helaas was ik te jong, en sowieso veel te verlegen, om mee te doen aan ‘Wedden dat’… Vanaf mijn alcoholgerechtigde leeftijd werd die fascinatie met geur alleen nog maar erger, toen hele fruitmanden, bloemen- en kruidentuinen in een glas wijn voorbij kwamen. En soms een boerenerf, een vers bereden paardenzadel, een boterbabbelaar of een vleug petroleum. En dan die mineralen… LEES MEER

Schrijf je in voor de nieuwsbrief (en gegarandeerd verder niks!)

Recente berichten

Recente reacties

Archieven

Categorieën

Meta

Wees de eerste om te reageren

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.