Kroatië, kristal en orange wine

WINELIFE#83 zomer 2023

De laatste druppel / Q&A met Marijana Siljeg

Kroatië, kristal en orange wine

MARIJANA SILJEG VAN DELICROATIA WIL DAT MENSEN VAKER SAMENKOMEN EN GENIETEN VAN PUUR ETEN EN PURE WIJNEN.

HOI, MARIJANA! EEN ECHTE KROATISCHE NAAM? ‘Zuid-Dalmatië, de streek waar ik geboren ben, behoorde in de twaalfde eeuw tot de staat Mariania (land aan zee), vandaar mijn naam. In onze wijngaard leerden mijn vader en opa me de natuurwetten, respect voor alle levende wezens en waardering voor wat de natuur ons geeft. Ze leerden me wijnstokken te snoeien en te enten, en wijn, prosciutto en olijfolie te maken. Alles wat ik vandaag met Delicroatia doe, is niets anders dan een reflectie van wat ik van mijn ouders en voorouders heb geleerd.’ […] LEES VERDER

Schrijf je in voor de nieuwsbrief (en gegarandeerd verder niks!)

Recente berichten

Recente reacties

Archieven

Categorieën

Meta

Wees de eerste om te reageren

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *