Q&A met Antoine Billecart van Champagnehuis Billecart-Salmon

WINELIFE#62 winter 2019/2020

De laatste druppel / Q&A met Antoine Billecart

Tijd is luxe’

BIJ FAMILIEBEDRIJF BILLECART-SALMON IN MAREUIL-SUR-AY RIJPT DE CHAMPAGNE LANG OM EXTRA FIJNE BUBBELTJES EN FINESSE TE KRIJGEN.

BILLECART-SALMON IS EEN FAMILIEBEDRIJF. IS DAT BIJZONDER IN DE CHAMPAGNE? ANTOINE BILLECART: ‘De meeste grote, bekende champagnehuizen maken deel uit van een beursgenoteerd bedrijf. Zulke grote bedrijven moeten elk kwartaal targets halen, het draait om financieel presteren, verkopen. Omdat wij een familiebedrijf zijn gebleven, is die druk veel lager. LEES MEER….

Schrijf je in voor de nieuwsbrief (en gegarandeerd verder niks!)

Meest recente berichten

Recente reacties

Archief

Categorieën

Meta

SCHRIJF ALS EERSTE EEN REACTIE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *